Ik kan niet wachten op deel 2!

lauraleest_nl lauraleest_nl
27 apr 2025

Wat een spannend boek was dit! En wat is hij mooi vormgegeven! Ik heb heel erg genoten van het boek en kan niet wachten tot het tweede deel er is.

Ten woont in Eindeloos en dit land is afgesloten van de rest van de wereld. Niemand die in Eindeloos woont weet hoe het er in de wereld aan toe gaat, want het is ten strengte verboden om hierover te praten. Als je wordt geboren krijg je een nummer, want een naam is verboden. En het leven van jou nummer wordt al helemaal uitgestipt, zodat je er zelf niet over na hoeft te denken.

Wanneer Ten er achterkomt dat hij een nummer wordt en dat er al voor hem is besloten wat hij gaat worden, een verdover, stort zijn wereld in. Want hij wilde graag ontdekkingsreiziger worden en helemaal verdover. Maar inplaats van dat hij de wereld gaat verkennen wordt hij naar campus 008 gestuurd. Hier wordt hij voorbereid op zijn werk als verdrover. Hij heeft veel vragen, maar zit iedereen wel te wachten op zijn nieuwsgierigheid? of is nieuwsgierig zijn ook verboden in Eindeloos? En is er nog een mogelijkheid om toch ontdekkingsreiziger te worden?

Meer recensies van lauraleest_nl