Spannend, sfeervol en nét een tikkeltje duister
Het geheime genootschap van Sarah Penner – wat een heerlijk boek weer!
Ik vond De verborgen apotheek al geweldig, maar deze heeft me opnieuw helemaal meegesleept.
Parijs, 1873. Séances, geheimzinnige moorden, een verlaten kasteel... de sfeer is mysterieus en spannend vanaf de eerste bladzijde. Lenna, die antwoorden zoekt over de dood van haar zus, raakt verwikkeld in een onderzoek vol geheimen en schimmige figuren. Samen met de intrigerende geest-medium Vaudeline duikt ze steeds dieper in een wereld waar niets is wat het lijkt.
Het is een roman met een mysterieuze twist, sterke vrouwen in de hoofdrol en een setting die tot de verbeelding spreekt. Spannend, sfeervol en nét een tikkeltje duister – precies wat ik zo leuk vind aan Penner’s stijl.
Hou je van mysterie, geschiedenis en een vleugje bovennatuurlijks? Dan is dit echt een aanrader!