Vriendschap met geheimen

LeesMonster19 06 juli 2025
Vanaf de eerste bladzijde werd ik gegrepen door de stijl, spanning en verwachting. Stoppen met lezen een no-go!
Het boek begint bij De Verschrikkelijke gebeurtenis: een lijk in Briarwoodhouse. Het verhaal begint bij de komst van Grace March in Briarwoodhouse. Ze woordt 1 vande 5 huursters. Zij wordt de spil van het huis. Het huis wordt gezelliger en levendiger met haar komst waardoor langzamerhand een vriendschap opbouwt tussen all bewoners met uitzondering van de gemene huisbaas. Elke huurster heeft een geheim die in aparte hoofdstukjen naar voren komen, afgewisseld met de gebeurtenissen volgend op De gebeurtenis. Elk verhaal van de vrouwen is gebasseerd op historische feiten en wordt gedecoreerd door een recept. Naarmate het boek vordert stijgt de spanning naar een verrassend einde!

Meer recensies van LeesMonster19