Even doorzetten in het begin

Lennox 20 juni 2025
Ik vond het een prachtig boek, maar ik moest in het begin even doorzetten, vandaar 3 sterren. Gezien de goede recensies van het boek en plekje in de De Grote Vriendelijke 100 wilde ik het boek als leesbevorderaar lezen. Maar ik moest er echt even inkomen, en mijn aandacht er goed bijhouden in het begin. Het boek kent 7 hoofdpersonen die je in de eerste hoofdstukken stuk voor stuk leert kennen. Bovendien met vaak met sprongen in de tijd. Maar als je de personen eenmaal kent.... dan wil je graag doorlezen om te zien of het hen lukt om samen de zeven sleutels te bemachtigen om vervolgens de zeven poorten te openen die leiden tot de schat van de Roverkoning. En voor je het weet heb je dan deel 1 uit en kun je niet wachten om te starten met deel 2.
Lezen dus maar!

Meer recensies van Lennox