Fantastisch spannend en mysterieus verhaal

LezerMHR 18 december 2025
Dit enorm spannende boek neemt je mee op een fantastische leesreis. De twee werelden die de auteur gecreëerd heeft (een moderne technologisch voortvarende wereld en een woeste planeet met primitieve bevolking) zijn ondanks ze enorm verschillend zijn toch heel herkenbaar, dankzij de levendige beschrijvingen. Ook de personages komen heel echt over, met herkenbare eigenschappen en vlotte en ook vaak grappige conversaties. Niettegenstaande het boek een sciencefiction roman is, is de wetenschap die wordt aangehaald enorm leerrijk. Er is trouwens een handige verklarende woordenlijst achteraan het boek te vinden die de wat moeilijkere wetenschappelijke termen en fenomenen toelicht. Het boek wisselt af tussen de verschillende werelden, beide in ruimte en tijd, wat het heel spannend en mysterieus maakt, met een heel verrassende wending op het einde. Ik ben letterlijk gevlogen door de 400+ bladzijden en kijk al uit naar het vervolg.

Meer recensies van LezerMHR

Een hartverwarmende reis door de jaren ’60 vol humor en nostalgie. Nu te vinden in jouw favoriete boekhandel.