Hulp...

Lie F 25 september 2025
Een krachtig en aangrijpend verhaal met een diepgaande kijk op de impact van zelfmoord op de nabestaanden.
Het perspectief van Rafiq maakt het verhaal extra intens, vooral omdat zijn zoektocht naar antwoorden en begrip zo menselijk is. Het feit dat het verhaal ook ruimte biedt voor troost en hoop lijkt een waardevolle benadering.

De manier waarop de schrijver de personages en hun emoties tot leven brengt, maakt het waarschijnlijk gemakkelijker voor lezers om zich te identificeren met hun worstelingen en overwinningen.
Bedankt Godijn Publishing dat ik de novelle ' "De geesten die niet langer zwegen" van Roxanne Borgman mocht lezen.

Meer recensies van Lie F

In Omerta duikt de Oostendse priester Gilles Perrier in het 'verdwenen' dossier over de Brugse priester Lodewijk Van Haeke en ontdekt dat hij veel meer was dan een guitige kapelaan.

De Franse antropologe Valerie Moret vertrekt naar Benin om zich te verdiepen in de voodoocultuur en raakt in de ban van een professor. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Een meeslepend verhaal voor tieners over de zoektocht naar wie je echt bent en naar wie je vriend is onderweg. 'Spannend. Grappig. Ontroerend.' – Proeflezers over Keerpunt