Heerlijk inspirerend en gezellig boek, absolute aanrader!
Denise Meijer heeft een nieuw boek!
Dat ik hem wilde lezen was voor mij een no-brainer, want ik vind dat ze heel leuk schrijft. Luchtige feelgood romances van eigen bodem, altijd goed!
Maar met dit boek heeft ze zichzelf echt overtroffen. Uit Het Hart vertelt het verhaal van Nienke die haar droom werkelijkheid ziet worden als ze bij een groot tijdschrift gaat werken, net als Maurits. Maar die Maurits... wie is dat eigenlijk? Hij houdt werk en privé wel héél erg gescheiden, heeft hij soms iets te verbergen? En hoe is hij eigenlijk, na de solicitatieprocedure, aan deze baan gekomen? Door een wisseling in perspectief en tijd komen we langzaam steeds meer over hem te weten. Zijn verleden bleek niet altijd een knusse romcom...
Dit geeft het een gelaagdheid en een mysterieus sausje, wat bij mij heel erg in de smaak viel. Meermaals tranen in mijn ogen gehad zelfs!
Ik hoop dat Denise deze lijn vasthoudt en het ook in haar toekomstige boeken aandurft om iets zwaardere thema's mee te nemen. Want dat, in combinatie met haar vlotte schrijfstijl, maakt het echt een heerlijk inspirerend en gezellig boek! Absolute aanrader!