Tussen de regels - een ode aan romance boeken
Dit recensie-exemplaar mocht ik lezen via Uitgeverij Zomer & Keuning, heel erg bedankt!
Tussen de regels neemt je mee in het leven van Rosie die, net als wij lezers, een grote liefde heeft voor boeken. Dat is altijd al een pluspunt voor mij: verhalen waarin lezen of schrijven een belangrijke rol speelt, zorgen meteen voor herkenning en een glimlach.
De schrijfstijl van Katie Holt is vlot en toegankelijk, waardoor ik vanaf de eerste pagina’s moeiteloos in het verhaal zat. De personages zijn leuk en interessant, en ik heb me tijdens het lezen echt vermaakt. Wel merkte ik dat er soms wel erg veel verschillende tropes voorbij kwamen, waardoor het af en toe aanvoelde alsof er een soort ‘romantische checklist’ werd afgewerkt. Wat misschien ook wel past bij dit boek eigenlijk.. Rosie heeft een grote voorliefde voor romance boeken!
Toch overheerst voor mij vooral het plezier dat dit boek me gaf. Tussen de regels is een luchtige en vermakelijke read die ideaal is voor lezers die houden van feelgood met een flinke dosis boekige vibes.
(3/5)
(3/5)