"Keerpunten in Bewustzijn" - Een Diepgaande Verkenning
"Keerpunten in Bewustzijn" is een bijzonder boek van Aad Orgelist dat een diepgaande en persoonlijke verkenning biedt van existentiële vragen en maatschappelijke kwesties. Orgelist, eerder bekend van "Is de Aarde een Slavenplaneet," neemt hier een meer toegankelijke literaire benadering om de lezers bewust te maken van de complexiteit van het leven, de dood en de maatschappij.
Het boek raakt diep wanneer het de aangrijpende gevolgen van het overlijden van de auteurs dochter beschrijft, en hoe deze traumatische ervaring zijn bewustzijn en levensperspectief ingrijpend veranderde. Via dialoogrijke wandelingen, reminiscentie aan oude Griekse filosofieën en persoonlijke inzichten, deelt Orgelist wijsheden en ervaringen over tal van onderwerpen.
"Keerpunten in Bewustzijn" daagt de lezers uit om na te denken over de gevolgen van hun eigen handelen, zowel voor henzelf als voor de wereld om hen heen. Het boek biedt niet alleen inzicht, maar reikt ook richtingwijzers aan voor een meer humane samenleving en het vinden van onze collectieve lotsbestemming.
Aad Orgelist biedt een unieke, spiritueel geïnspireerde kijk op de wereld en moedigt lezers aan om actie te ondernemen en verantwoordelijkheid te nemen voor de toekomst van de mensheid en het milieu. Dit boek is een absolute aanrader voor degenen die op zoek zijn naar diepgaande reflectie en inzichten in zowel persoonlijke als maatschappelijke kwesties. Het vereist wel de bereidheid om de tijd te nemen voor deze diepgaande reis van bewustwording.