Lekker vlot!

Lisette1982 18 mei 2025
Valerie is 30, heeft een bedrijf in interieurstyling en is gelukkig op haar eigen manier.
Wanneer ze bij het verkeerslicht wacht en links van haar wordt aangetrokken door twee prachtige ogen van de motorrijder is niets meer hetzelfde.
Ze stort zich als een gek ik dit contact en werkt verslavend. Dan beginnen rare en creapy dingen te gebeuren die elkaar snel opvolgen, wanneer er iets verschrikkelijks gebeurd wordt er doorgepakt.

Lekker vlot, niet alles wordt volledig uitgeschreven (zoals telefoongesprekken van 1 kant) waardoor je zelf gaat invullen, heel goed!! Het woord 'ik' wordt wel erg veel gebruikt, wat soms gaat storen.

Meer recensies van Lisette1982