Erg leuk!
Dit boek was mij aangeraden op bookstagram om te lezen en deze heb ik dan ook op mijn lijstje gezet voor 2025. Het boek buiten de lijntjes vond ik erg leuk, dus met deze wilde ik eigenlijk ook niet lang wachten.
Dit boek is heerlijk vermakelijk en waar we als booklovers bijna allemaal van houden: het heeft bookish vibes! De grumpy schrijver Max en sunshine Eva worden samengebracht om er voor te zorgen dat Max’s zijn boek af gaat komen. Max moet meer liefde gaan ervaren, maar ook vinden ze steeds meer hun weg naar elkaar. Of toch niet?
Dit boek leest zo fijn weg. De schrijfstijl vind ik erg prettig. Dit zorgt ervoor dat je dit boek gemakkelijk kan bingen! Een heerlijk feelgood verhaal, waardoor je helemaal weer happy wordt. De personages zijn onwijs goed beschreven, van de meeste krijg je een erg warm gevoel. Het zijn net echte mensen zullen we maar zeggen.
Twijfel je nog over dit verhaal? Ga dit lezen!
Twijfel je nog over dit verhaal? Ga dit lezen!