Iedereen behalve jij
Iedereen behalve jij is een boek over een meisje genaamd Emma. Emma is net uit huis, ze heeft veel vrienden en ze werkt in een cafe. Maar dan gaat ze in het geheim mailtjes sturen met de vriend van haar beste vriendin Adrian, en ze werd zelfs verliefd op hem. En toen kreeg hij ook nog gevoelens voor haar. Maar toen ging ze opeens naar bed met haar beste vriend. Ook kwam haar broer nog naar haar toe voor hulp, want hij zit nu in de drugswereld. Toen ging ze hem helpen en was zij ook betrokken in de drugswereld. Dus het was wel een verrassend verhaal.
Ik vond het boek niet zo leuk om te lezen, omdat Emma me de hele tijd boos maakte. Eerst ging ze in het geheim mailtjes sturen met de vriend van haar beste vriendin en toe werd ze verliefd op hem. En toen ging ze opeens naar bed met haar beste vriend die iets had met haar collega. De manier waarop het was geschreven vond ik wel leuk. Je kon het wel vlot lezen en het was niet snel saai.
Ik zou het boek zeker aanraden als je niet boos wordt doordat Emma met de vriend van haar beste vriendin gaat. Anders dan dat vond ik het een best leuk boek.