Vrienden en je plek in de wereld

Lotte 21 maart 2020
Oh jongens, dit is zo'n mooi boek! Ik viel als een blok voor de illustraties, echt een kunstwerk!

Zo'n prentenboek als dit wil ik gelijk hebben en hij blijft thuis een tijd op een showplankje pronken. Het boek is een plaatje maar daarnaast ook een mooi verhaal over vriendschap en je plek in de wereld.

Een prentenboek voor kinderen maar waar volwassenen ook zeker van zullen genieten!

Meer recensies van Lotte

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Elena moet haar vermiste opa terugvinden in een magische en mysterieuze wereld vol met mythische wezens. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.