Advertentie

Anne en Chris redden zich samen na Anne's scheiding van Jamil, vader van Chris. Maar Anne snakt naar een man in haar leven. Ze gaat op Tinder en matcht met Isaac, een Nigeriaanse student. Samenleven met Isaac, leuk voor Anne, een hel voor Chris. Je voelt haar onmacht en haar verdriet alsook haar haat jegens Isaac.
De relatie met Isaac loopt toch niet zo goed als Anne wel hoopte, Isaac is vrij direct aanwezig en zeer dominant. Het wordt een ware machtsstrijd, waarbij je ontdekt dat Anne en Isaac een serieuze rugzak mee torsen:
Anna word geconfronteerd met voorvallen uit haar jeugd , die de nodige sporen hebben achtergelaten en ook Isaac heeft de nodige klappen gehad welke hem hebben gevormd tot de persoon die hij nu is.

Het boek is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het leest super goed door de korte hoofdstukken. Het is aangrijpend, vlot en boeiend geschreven en daardoor leef je helemaal mee met de hoofdpersoon. Je kruipt in de huid van Anne met de nodige emoties en angsten. Je ondergaat mee wat eenzijdige liefde veroorzaakt, wat een narcist met je doet en je bewondert haar kracht om zich vrij te worstelen uit de benauwende situatie waarin zich terecht kwam.
Een eye opener, een aanrader!
Ik kon het vanaf het begin al niet meer wegleggen, las het in 1 ruk uit.

Van mij krijgt het boek 5 *****

Reacties op: Tot wat narcisme leiden kan..

14
De horror van een grenzeloze liefde - Anita Pronk
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners