Een duister sprookje met spice
Dit eiland is een bevroren wereld - een wrede gevangenis onder een glazen stolp.
De zee is eindeloos. De luchten bezaaid met onbekende sterren.
Zijn ogen zijn als scherven van blauwe diamant: Scherp. Koud. Onontkoombaar.
Hij hoort bij de uitgestrektheid van de zee, de lokroep van de getijden, bij wijdopen luchten bezaaid met sterren. Hij is fluweel en ijzer en ijs.
Vertrouwen kan ik hem niet… Maar ik moet wel.
NIMMER is een donkere standalone romantasy, een fairy tale retelling met een twist.
review: Het verhaal leest vlot en blijft boeiend. De relatie tussen Vivienne en Hook is om bij weg te dromen.
Vivienne: een sterk vrouwelijk karakter zonder vrees maar wel met gevoel
Hook: een mysterische ouderwetse badguy en goodguy
Pan: een vervelend klein rotkarakter
Leest vlot, blijft spannend. Gaat ook dieper in het verleden om huidige gebeurtenissen te snappen. Hoewel dit voor mij nog iets meer mocht.
Een topboek!
De zee is eindeloos. De luchten bezaaid met onbekende sterren.
Zijn ogen zijn als scherven van blauwe diamant: Scherp. Koud. Onontkoombaar.
Vertrouwen kan ik hem niet… Maar ik moet wel.
Vivienne: een sterk vrouwelijk karakter zonder vrees maar wel met gevoel
Hook: een mysterische ouderwetse badguy en goodguy