Heerlijk vlot lezende licht erotische thriller

Mandyth Mandyth
9 mrt 2024

Zwarte weduwe geschreven door Vicky Borrey.

Dit vlot geschreven boek heeft me verrast. Vicky Borrey is een nieuwe Vlaamse auteur, waar we vast nog meer boeken van kunnen verwachten.
Julia is een zelfstandige vrouw met een goede baan. Ze heeft alleen veel pech gehad in haar leven. Veel, eigenlijk alle, mannen die zij liefhad zijn haar ontvallen. Dit begon al met haar schoolliefde.
Na 20 jaar wordt er een schoolreünie georganiseerd van haar middelbare school. Sinds de dood van haar eerste grote liefde heeft ze met iedereen van die tijd het contact verbroken. Toch gaat ze naar de reünie en algauw komt ze haar 3 beste vriendinnen van vroeger tegen.

SPOILER
Helaas eindigt deze avond met 2 moorden. Julia wordt verdacht en ondervraagd. Na een huiszoeking vindt de politie een kistje met vele bidprentjes van overleden mannen. Al snel komt naar boven dat deze mannen uit België en andere landen vermoord zijn.
Julia gaat ernstig twijfelen aan haarzelf. Aangezien ze de diagnose dissociatieve identiteitscrisis heeft, dit betekent dat ze meerdere persoonlijkheden heeft. Dit in combinatie met de paniekaanvallen en black-outs doen haar en de politie geloven dat zij de dader is.

Het verhaal is vlot geschreven en leest prettig. Deze licht erotische thriller is een heerlijk boek om te lezen, dat je niet snel weglegt.

De cover van het boek vind ik geen eer aandoen aan het boek. Het is een wat "simpele" cover die mij niet triggert om het boek te gaan lezen. Ik zou de auteur adviseren om bij een volgend boek te gaan uitkijken naar een andere vormgeving.

Meer recensies van Mandyth