Spoorloos - (Gone for Good)

Marcel Marcel
3 mrt 2015

Hierboven heeft Hebban de omschrijving van 'Eens Beloofd' geplaatst. De juiste omschrijving van het boek is:

Je eerste liefde vergeet je nooit. Die van mij werd vermoord. Will Klein verloor op ��n en dezelfde dag zijn broer en zijn eerste liefde. Op 17 oktober, elf jaar geleden, werd Julie Miller dood aangetroffen in de kelder van het huis waar ze woonde. Ze was gewurgd. Wills oudere broer Ken werd onmiddellijk van de moord verdacht; het bewijs tegen hem was overweldigend. Maar Ken verdween spoorloos. Sindsdien werd van hem nooit meer iets vernomen. Men vermoedde dat hij niet meer leefde. Will heeft in de daaropvolgende jaren de draad van zijn leven weer opgepakt. Hij heeft een mooie nieuwe vriendin, Sheila, en een baan. Maar als zijn moeder op haar sterfbed onthult dat Ken nog in leven is, en Sheila kort daarop verdwijnt, pakken donkere wolken zich weer samen boven zijn leven. Wanneer hij dan ook nog ontdekt dat Sheila door de politie wordt gezocht als verdachte van een barbaarse dubbele moord, valt zijn wereld uiteen.

Dit boek was mijn eerste ervaring met Harlan Coben en ik was er eg van onder de indruk. Geweldige thriller.

Marcel Werkman

Meer recensies van Marcel