Niet wat ik had verwacht
. Het verhaal komt in een korte tijd snel op gang en vliegt door de het personage heen. Terwijl het middendeel traag aan voelt, waardoor de spanningsboog soms verslapt en het lezen minder meeslepend wordt.
Richting het einde slaat het tempo echter volledig om. In korte tijd volgen meerdere wendingen en gebeurtenissen elkaar snel op. Hoewel deze versnelling zorgt voor actie en verrassingen, voelt het ook enigszins overvol en onverwacht. Het lijkt alsof er bewust nog enkele twists zijn toegevoegd, wat voor mij wat geforceerd overkomt.
Het kan ook zijn dat dit verhaal of dit genre simpelweg minder goed aansluit bij mijn huidige leesvoorkeuren.