Beklemmend
Ten eerste erg fijn dat Anne ondanks haar gebrek aan energie en toch voor heeft gekozen om het kleine beetje energie wat ze heeft te gebruiken om dit boek te schrijven.
Ten tweede ze geeft een stem aan een groep mensen die niet meer deel nemen aan het sociale en werkleveb
Ten derde hier moet verandering in komen, het kan eigenlijk niet zo zijn dat deze groep mensen niet de zorg krijgt waar ze recht op hebben. Eigenlijk zijn het middeleeuwse praktijken.
Ten vierde ik heb ook long COVID (gehad) en nog steeds last…bepaalde klachten herken ik echt.
Toch wil ik hoop uitspreken voor alle mensen in zo’n situatie…blijf de lichtpuntjes zien, richt je niet op het vinden/wachten op behandeling. Zie het lichaam als een puzzel en probeer stukje bij beetje beter te worden. Wellicht herstel je voor 10% en wellicht voor 80%
Laat je omringen door de liefde van mensen en probeer niet dat ze je gaan begrijpen, dat gaat niet gebeuren.