Te plat, snel en
Ik vond het verhaal te plat, karakters werden nauwelijks geïntroduceerd, maakten heel grote stappen in ontwikkeling en werden voor mijn gevoel te weinig uitgediept.
Had mooi kunnen wezen, maar was nu te snel en daardoor voor mij ongeloofwaardig.
Als je het verhaal leest als een sprookje ipv een gewoon verhaal is dat beter te doen. Er gebeuren allerlei rare dingen die ik de echte wereld niet kunnen zoals een koekmobiel dus geef je over aan een fantasierijk verhaal dan kun je je er wel mee vermaken.
Op het eind van het boek een, lijkt, verplicht moraal met belerende toon.
Ik vind een aantal van de tekeningen ook niet mooi, maar dat is mijn persoonlijke smaak.
Jammer, ik had hoge verwachtingen van dit boek die het voor mij niet waar maakte.
Op het eind van het boek een, lijkt, verplicht moraal met belerende toon.