Interessant verhalend boek
Interessant boek, nog niet eerder gelezen over dit onderwerp maar het was erg interessant. Wel een boek die gelezen moet worden door kinderen die al wat verder zijn met het lezen want het kan een uitdaging zijn.
De schrijver heeft op een mooie verhalende manier de geschiedenis over gebracht. Door de manier van schrijven leef je erg mee met de personages en realiseer je weer even hoe verschrikkelijk het destijds geweest moet zijn.
Het boek heeft hele sterke punten, ook onderdelen wat ik jammer vond. Bijvoorbeeld dat je begin met het lezen door de ogen van een bepaald personage, en dat die later helemaal niet meer terug komt. Verder erg sterk geschreven boek.