Tegenvaller

Martine de Wilt 30 november 2023
Ik ben vol goede moed begonnen aan dit boek en heb het uitgelezen, maar mijn enthousiasme nam snel af. Misschien dat de combinatie van Gent (mooie stad) met een snelle Amerikaanse auteur niet echt goed gevallen is. Of dat het plot toch te ver gezocht leek? Ik weet het niet, maar het verhaal kon me op een keer niet meer boeien. Dat is jammer, want het verhaal stond hoog op mijn lijst. Wat ik wel heel sterk vond was de afwisseling in perspectief en tijd. Het verhaal dat zich vroeger afspeelde drong goed door de verhaallijn heen en werd steeds duidelijker.
Steve Berry is een soort van Dan Brown en ik zal zeker nog eens iets van hem pakken, maar voorlopig laat ik het hier bij.