Leuk boek

Max49 07 juni 2025
Ik ben het boek voor de 2e keer in de vakantie aan het lezen net als de 1e keer. De 1e keer had ik laatste stukje van het boek - welke vrouw hij zou kiezen - bewaard voor thuis. Maar het was er nooit van gekomen. Pas nu na 2 jaar uitgelezen maar gelijk weer het boek opnieuw aan het lezen. Het blijft boeien en leest lekker. Herman Brusselmans schrijft op de achterzijde: een prettige combinatie van Jan Cremer, Charles Bukowski en Arthur Hoppenbrouwer.
Je zou er de boeken er aan toe kunnen voegen van Heere Heeresma de hete ijssalon en gelukkige paren, Martin Bronkhorst horizontale vrienden en Han Peters de verscheurde vrouw.