Personages waar je je in kan verdiepen
Het verhaal gaat over een vrouw genaamd Anne Sommer die een speciale gave heeft waarmee zij droomwerelden kan creëren, dit doet zij alleen als zij ongelukkig is. Een demon genaamd Asmodeus gebruikt haar en haar gaven om uit zijn cel in de hel te ontsnappen. Hij zondert haar af van vrienden en familie en houdt haar In Mist Gevangen. Ondertussen is de politie Rotterdam bezig met het oplossen van paranormale moorden.
Ik vindt persoonlijk de verhaallijn met Anne en de demon erg goed want: ik vond het heel spannend (Ik kon die nacht niet slapen). Maar ik vond de verhaallijn met de politie niet heel erg spannend, want: er was te weinig actie en er waren wat scenes in het boek die mij niet op mijn gemak lieten voelen.
Ik vind dat je het boek niet moet lezen als je niet van horror houdt of snel bang bent aangelegd.
Mijn favoriete personage is een van de hoofdpersonen genaamd Dion de Winter, de Demon.
Een echt mens want hij bezit alle negatieve kenmerken van een mens. Anne is ook heel menselijk, maar ze irriteert mij. De verhaallijn loopt goed, goede personages waar je je in kan verdiepen.