Mooiste boek ooit gelezen!
Het boek wat ik heb gelezen heet meedogenloos van Scott Bergstrom. Eerst vertel ik even waar het boek over gaat. Het boek gaat over een meisje genaamd Gwen Bloom een 17 jarig meisje die vooral bekend staat om hoe slim en koppig ze wel niet kan zijn. Op een dag is de vader van Gwen spoorloos verdwenen en komt ze er achter dat haar vader voor de CIA werkt als spion. Is hij ontvoerd? Of is hij overgelopen zoals die CIA beweert denkt Gwen? De spannende zoektocht naar haar vader leidt haar door Praag, Parijs en Berlijn zal ze ooit nog haar vader terug zien? Mijn mening over het boek is dat het een heel spannend maar ook een leuk boek dat komt omdat je in het boek heel veel details tegenkomt over van waar ze is en daardoor kan je je veel meer inleven in wat zij ziet. Het is ook spannend omdat er wel echt dingen gebeuren die totaal niet leuk zijn voor Gwen. Opvallende dingen in het verhaal is toch wel de dingen die Gwen doet voor haar want ze reist van Parijs naar Praag allemaal om haar vader terug te vinden en ze gaat naar onbekende plekken zoals een cel waar ze niet mag komen allemaal voor haar vader. Het verhaal was voor mij totaal niet voorspelbaar want ik wist niet dat ze zomaar naar allemaal mensen gingen die haar konden helpen maar het uiteindelijk toch allemaal zelf moest doen vanwege omstandigheden. De schrijfstijl van het verhaal is vooral een verhalende schrijfstijl omdat er heel veel emotie en sterk verbeeldingen in voorkomen zoals dat Gwen moet huilen vanwege dat er een vriend was overleden en ik vond deze gebeurtenis heel erg dat ik ook moest huilen toen ik dat stuk las omdat er echt tot in de details over werd geschreven. Ook waren er lange en korte zinnen en dat wisselde wel af. Kortom ik raad dit boek aan aan iedereen die van een beetje actie en avontuur houd ik vind een boek waarin je je echt kunt inbeelden in de persoon zelf echt heel goed en daarom raad ik dit boek heel erg aan.