Een boek wat je niet kan en wil wegleggen
Erfenis van een moordenaar
Een verhaal over een verlaten en afgelegen kasteel in Sint-Amands, met op z’n zachts gezegd een niet zo’n denderde reputatie.
Kasteel, chateau Courage is het toneel voor een groep studenten die werken aan een eindopdracht wat een documentaire moet worden.
Er gebeuren zeer vreemde en ontrustende dingen gebeuren.
Het boek bestaat uit veel verschillende scènes, onderandere moord, vermiste studenten, bijzondere weersomstandigheden en vooral veel hele vreemde ontdekkingen, waaronder een zeer kwaadaardige bosgeest.
Rechercheur Rick Casteels en agente Debbie Callaerts zijn de hoofdpersonages in dit boek, hij is een ervare rechercheur en zij een politie agente met enorm grote ambities.
Mocht je nieuwsgierig zijn en van thrillers houden, is het zeker aan te raden om dit boek te gaan lezen.
Ik heb zelf enorm van dit boek genoten, het ene moment zat ik op het randje van mijn stoel en vervolgens werd ik toch ook wat emotioneel, je denkt te weten hoe en wat, maar vervolgens komt er toch weer een compleet andere plottwist aan. Ik zal niet te veel vertellen, en nogmaals ga hem lezen om er zelf achter te komen.
Veel liefs,
milouleest