Wederom een heerlijke feelgood!

Mir6776 Mir6776
24 mrt 2022

Niemand zoals Zoë

Uiteraard was ik heel nieuwsgierig naar deel 2 uit de Sporstschoolserie. Dit verhaal stelde wederom niet teleur. ( geen enkel boek tot nu toe overigens)
Nog steeds de leuke personages en herkenbare gedragingen uit het dagelijks leven, hetzij persoonlijk of bij de mensen om je heen. En wat een heerlijke vriendengroep.

Zoë is een graag geziene trouwambtenaar die graag huwelijken sluit, maar zelf het liefst als alleenstaande moeder haar dochter Philomena opvoedt. Met de vader van Philo heeft ze een vriendschappelijke band en dat is prima zo. Totdat ze op de sportschool in contact komt met Thijs. Deze man brengt langzaamaan wat teweeg, maar ze geeft in eerste instantie stug toe.
De vlinders beginnen te fladderen, maar doet ze er goed aan deze toe te laten? En hoe gaat Philomena hiermee om?

Renée schreef wederom een heerlijk op sommige punten herkenbare feelgood met weer een fantastische playlist. Uiteraard staat deze nu als favoriet tussen mijn lijstjes.

Het boek zelf ligt lekker in de hand, de cover is prachtig gekozen en de boekenleggers maken het af.
Het enige jammere is dat de serie na deel 3 afgelopen is. Gelukkig hebben we de muziek nog :))

Meer recensies van Mir6776