Advertentie

Dit boek kan niet anders dan je tot in het diepste beroeren. Het is verschrikkelijk dat dit ooit heeft kunnen gebeuren. Hetty weet haar verschrikkelijke verhaal goed op papier te zetten. Je hart breekt als je denkt waar die kinderen doorheen zijn gegaan. Ik heb meerdere malen een traantje weggepinkt. Ik ben Hetty meer dan dankbaar dat ze haar verhaal op papier heeft gezet. Zo kunnen we altijd herinnert worden aan wat 1 man, met zulke foute gedachtes, teweeg heeft kunnen brengen en kunnen we niet anders dan hopen dat dit nooit weer plaats zal vinden.

Over het verhaal zelf, Hetty omschrijft op een duidelijke, doordringende manier, haar leven gedurende oorlog. Het is geen langdradig verhaal, pakt je vanaf de eerste bladzij en houdt je in zijn greep. Haar manier van schrijven zorgt ervoor dat je de kinderen en hun verzorgers in je hart sluit en niets anders wilt dan een goede afloop voor iedereen.

Dit boek is echt een aanrader voor een ieder die oprecht geïnteresseerd is, in wat er in Bergen Belsen gebeurde, tijdens de tweede Wereldoorlog.

Reacties op: sprakeloos

133
De kleine moeder van Bergen-Belsen - Hetty Verolme
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 10,00
E-book prijsvergelijker