Meest emotionele boek dat ik ook heb gelezen
The way i used to be” is een boek dat meteen de aandacht trekt, onder andere door de intrigerende cover. Het verhaal wist mij vanaf het begin te boeien en sprak me persoonlijk aan.
Het eerste onderwerp is het verhaal zelf, het verhaal was in het begin heel verrassend en spannend. In het begin gebeurde er dingen die je niet had verwacht en daardoor wou je verder blijven lezen, het verhaal ging ook over een heel belangrijk onderwerp zeker nu in onze generatie.
Een tweede sterk punt is de personages. De hoofdpersonages waren goed beschreven. Je kon goed begrijpen hoe de hoofdpersonage zich voelde en waarom ze bepaalde dingen deed.
Ook de schrijfstijl van de auteur is een pluspunt. De schrijver gebruikte duidelijke woorden die niet te moeilijk waren om te begrijpen waardoor het makkelijk was om door te lezen en zo bleef het verhaal interessant.
Ik vond dit boek leuk en heel interessant om te lezen en ik zou het aan anderen aanraden, vooral mensen dat van emotionele en realistische verhalen houden.