Prachtige roman over heden en verleden in een Iers dorp
Grace voelt zich onveilig in het huwelijk met haar overheersende echtgenoot. Het krijgen van informatie maakt dat zij een ingrijpende beslissing neemt.
Na zich voorbereid te hebben, vertrekt zij met haar dochter naar Ierland.
Haar opa en oma hebben daar gewoond toen zij jong waren. Grace krijgt van haar oma de sleutel van het vroegere huis van haar opa.
Na een lange reis arriveert zij in het dorp waar het huis staat, maar het huis is niet wat zij er zich bij had voorgesteld.
In het dorp ontmoet zij diverse dorpelingen die haar helpen een nieuwe start te maken in Ierland.
Ze houdt contact met haar familie in Engeland, maar komt voor verrassingen te staan wanneer ze onverwacht bezoek krijgt.
Ondanks dat vinden Grace en haar dochter hun weg in het dorp waar het verleden van haar opa en oma ligt.
Tot een heftig gebeurtenis alles weer vernietigt…….
Ik heb van het begin tot het einde genoten van dit boek, en kijk nu al uit naar de volgende twee delen. Die ga ik zeker lezen!
Na zich voorbereid te hebben, vertrekt zij met haar dochter naar Ierland.
Tot een heftig gebeurtenis alles weer vernietigt…….