Prachtig verhaal
Judith is een gescheiden moeder met 2 kinderen.
Ze gaat met haar dochter naar Parijs waar ze beide aangetrokken door een vriendelijke mimespeler.
Als ze thuiskomen gaat Judith hem zoeken op socialmedia, ze vindt hem en zo komen ze in contact met elkaar.
Na enkele maanden gaat ze naar Parijs waar ze is uitgenodigd door de mimespeler Pascal.
Als ze daar is loopt alles anders en is hij er niet, dit brengt haar bij zijn goede vriend en costuummaker Arleq.
Hoe gaat het allemaal lopen, vind ze Pascal of niet.
Mijn leeservaring
Wat heb ik genoten van dit boek.
De zoektocht naar Pascal en het ontmoeten van Aleq, was heel benieuwd hoe het zou gaan tussen de vrienden en Judith.
Ik zeg ga het lekker lezen en laat je verrassen.
Monique
Hoe gaat het allemaal lopen, vind ze Pascal of niet.
Mijn leeservaring
Wat heb ik genoten van dit boek.
Ik zeg ga het lekker lezen en laat je verrassen.
Monique