Leven in 5D
Mijn eerste indruk van het boek was heel positief; aantrekkelijke omslag maar ook interessante hoofdstukken spraken me aan bij de inhoudsopgave.
Ik moest in het begin wel wennen aan de schrijfstijl van de auteur. Vond het een beetje onsamenhangend en hierdoor lastig te volgen. Verderop in het boek raakte ik eraan gewend dat bijv sommige stukken gechanneld waren en daarom ook in een ander lettertype werden weergegeven. Er worden voorbeelden beschreven uit het leven (en verleden) van de auteur, maar ook diverse praktische oefeningen wat helpt om ook echt iets met de inhoud te kunnen doen.
Het was voor mij geen boek wat ik “even makkelijk” weg las, maar gezien de complexiteit van sommige stukken hielp het mij juist om dit in kleinere stukjes te doen en hier ook echt de tijd voor te nemen. Ik ben reeds bekend met andere boeken over dit onderwerp en merkte dat dit boek wel dieper ging en daardoor meer tijd vergde.
Ik heb zeker iets aan deze informatie gehad, omdat ik weer nieuwe dingen heb geleerd en het hierdoor steeds inzichtelijker voor mij wordt wat deze materie (5D) inhoudt. Ik raad dit boek dan ook zeker aan, aan mensen die geïnteresseerd maar ook enigszins ervaren zijn met dit onderwerp.