Harverscheurend verhaal
Bedankt Zomer & Keuning voor dit recensie-exemplaar! In dit verhaal volg je Tristan en Elizabeth. Tristan had vroeger alles, maar na een verschrikkelijk verlies is hij niet meer de man die hij vroeger was. Iedereen ziet hem als monster door zijn kille persoonlijkheid en dat vind hij niet erg. Hij ontmoet Elizabeth, een vrouw wier hart net zo gebroken is als het zijne. Lukt het hun om weer gelukkig te worden?
Hoe ga je verder met je leven als je hele wereld is ingestort? Wat was dit een mooi boek. Een boek dat gaat over het rouwen van dierbaren. Iedereen gaat hier natuurlijk anders mee om. In dit boek lees je uit twee verschillende povs. De schrijfster heeft een hele fijne schrijfstijl waardoor je het vloeiend kan doorlezen en er zo doorheen vliegt!
Ik heb om dit boeken gelachen maar ook zeker een traantje moeten laten. Dit boek laat zien hoe hard het leven soms kan zijn en hoe moeilijk het is om hiermee om te gaan en er boven op te komen!
Een prachtig boek over liefde en verlies! Een boek wat je hart kan breken maar ook kan helen!