Fictie of werkelijkheid?
Nadat Fenna een auto-ongeluk heeft gehad wordt ze geholpen door Liz. Meteen ontstaat er een band tussen de twee. Deze band verdiept zich snel en mond uit in een relatie. Ze besluiten al snel samen te gaan wonen. Alles lijkt prima te verlopen tot op een dag dat Liz verdwijnt....
Een zoektocht wordt gestart, maar na enige tijd komt ze gewoon weer thuis en doet alsof er niks is gebeurd.
Wie is Liz? Is ze werkelijk wel wie ze zegt dat ze is? Of is er meer aan de hand?
Het boek las lekker vlot weg. Door mijn ervaring vanuit mijn werk had ik al meteen door wat hier aan de hand was. Desalniettemin wilde ik toch graag verder lezen om bevestigd te krijgen wat ik dacht. Het klopte!
Het minpuntje vond ik dat de schrijfstijl soms wat "staccato" werd doordat er details werden geschetst die voor mij overbodig waren.
Dank aan de Verhalenfabriek en auteur Frank Vork om dit boek te mogen recenseren!