fijn spannend boek.
Het fijne van de Scarpetta reeks vind ik dat je de boeken zonder probleem los van elkaar, of in willekeurige volgorde kunt lezen. toch zit er wel een duidelijke ontwikkeling in de personages en hun relaties.
In dit deel is Kay Scarpetta in New York betrokken bij een tv show, waardoor ze heel zichtbaar is, wat niet altijd goed uitpakt. Als ze in de studio wordt bevraagd over een vedwijningszaak waar ze niets over kan zeggen, komt er een raar telefoontje binnen van een voormalig psychiatrisch patiƫnt. vanaf daar lopen er veel lijntjes door elkaar, een bom in haar appartement, verdwijning van telefoons, een nep profiler, een acteur die zelfmoord pleegt.
Ik hou daar wel van, al vond ik dit niet het beste deel uit de serie.
Ik hou daar wel van, al vond ik dit niet het beste deel uit de serie.