Moeilijk maar meeslepend verhaal

nottorias nottorias
24 mrt 2022

Stel je voor: je bent op vakantie met je vriendin. Je gaat even pauze houden bij een tankstation, en je vriendin gaat even wat te drinken halen. Het duurt wel erg lang voordat ze terug komt. Wat is er gebeurd?
Het gouden ei geschreven door Tim Crabbé is een volwassenliteratuur boek met een vleugje romantiek, maar ook veel spanning. Ikzelf ben 15 jaar en lees daarom ook nooit volwassen boeken, dit was mijn eerste keer. Ik vond dan ook dat het boek soms moeilijk te begrijpen was, met verwarrende woorden en zinnen. Maar toch begreep ik uiteindelijk alles. Het was soms lastig om doorheen te komen, maar in het laatste hoofdstuk wordt er duidelijk wat er is gebeurd en ik was dan ook erg geschokt en verrast.
De hoofdpersoon van het boek is Rex Hofman, zijn vrouw heet Saskia. De verdwijning van Saskia deed hem erg pijn, maar in het volgende hoofdstuk wordt duidelijk dat hij verder is gegaan met zijn leven en een nieuwe vrouw heeft gevonden. Toch zit het hem niet lekker, hij mist Saskia nog steeds en zou er alles voor over hebben om te weten te komen wat er met haar is gebeurd.
Of Rex erachter komt wat er echt met Saskia is gebeurd en wat de consequenties daarvan zijn? Daar moet je zelf maar achterkomen. Ik raad dit boek zeker aan!

Meer recensies van nottorias