Deze moet je gelezen hebben

Oli4 09 februari 2026
Lisette Kuijt’s schrijfstijl is vlot en beeldend, en ze weet de onderhuidse spanning steeds verder op te bouwen tot je haast vanzelf verder wil lezen. De personages voelen als mensen van vlees en bloed en hun gesprekken blijven lang nazinderen. Het mysterie rond Lucas’ dood en de onverwachte wendingen in het verhaal maakten voor mij dat ik dit boek in één ruk uit wilde lezen.

Dit is een boek dat je aan het denken zet over liefde, loyaliteit en schuldgevoel, maar het is ook gewoon een ontzettend meeslepend verhaal. Het houdt je vast, bekijkt relaties op een eerlijke manier en laat je aan het einde met een verlangen achter om het met anderen te bespreken. Het is precies het soort boek dat je wilt aanraden aan vrienden.

Meer recensies van Oli4

Eén wens. Twee levens. Een onvergetelijke vriendschap. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Een hilarische en spannende donkere romcom met een bloederig randje.

In Broers laat Carolijn Visser via haar familieverhaal zien hoe kunstenaars de behoudende naoorlogse sfeer doorbraken. Lees hier over het Mezza Boek van de Maand.