Met liefde gelezen.
Ik mocht dit boek lezen als onderdeel van een zeer gul boekenpakket voor mijn zus en mij (Compleet met stickers, paperclips-in-boekvorm, pennen, armbandjes en thee). De moeite voor het pakket was tot in de puntjes verzorgd.
Het boek neigt naar fantasie waarbij de wetten van de echte wereld niet hoeven te gelden.
Het verhaal zelf is om de wereld om je heen even helemaal achter je te laten. Het is een echte feelgood-fantasie waarin je wordt ondergedompeld in een onverwachte wereld, vol mooie cadeautjes en heerlijke verwenmomenten.
Debbie schuwt geen rode-oortjes, de romantische scènes zijn expliciet en gedetailleerd beschreven. Het boek heeft een dromerig karakter, vol pure overgave, onverdeelde aandacht en passie. Voor wie houdt van een vlot geschreven, pikante romance, vol passie en spanning op papier, om de dagelijke verplichtingen even op pauze te kunnen zetten. Een perfecte “Guilty Pleasure.”
Het boek is zo sexy dat het me tot leven wekt.
Enig minpuntje: Whatsapp-gesprekken met vriendinnen leken wat onnatuurlijk over te komen. Daarentegen steunt de hechte groep de hoofdpersoon in haar ontdekkingsreis en vind ik de dynamiek warm aanvoelen.
Dankjewel Debbie, dat ik je boek mocht lezen, en om jouw wereld waarin alles mogelijk is te delen met je lezers.
Groetjes, Helena