Prachtige, spannende psycholgische thriller
Het Waanmotief van Aldert Schuil is een mooi geschreven, onderhoudende psychologische thriller, een boek die je niet weg kunt leggen. Kasper van Dijk, een kunstenaar, heeft de spannende cover getekend.
Waar een on line spelletje woordspelplus toe kan leiden is niet te bevatten en iedere keer als ik wordfeud speel moet ik hieraan denken.
Een spelletje woordspel plus, die tevens fungeert als datingsite en waarbij je je veilig waant achter het scherm, maar niets is minder waar! Het blijkt een schijnveiligheid te zijn. De personages worden zorgvuldig uitgewerkt, waardoor je ze goed leert kennen. Langzamerhand wordt duidelijk wie de moordenaar is van de jonge vrouw.
Een aanrader om te lezen!
Een aanrader om te lezen!