Mooie verhaallijn, te breedvoerig uitgewerkt
Ik werd door het X-account van Freek van Beetz geattendeerd op zijn boek. Ik was daarom benieuwd. Het verhaal intrigeerde me. Zeker in deze tijd van de oorlog tussen Israël en Hammas. De auteur heeft een Joodse achtergrond.
Maar….ik hou van staccato, van puntige en korte zinnen. Niet van die alinealange zinnen, die je soms twee keer moet lezen. Een ambtelijke nota. Ik raakte vaak de draad kwijt.
Ik heb desondanks met moeite de roman uitgelezen. Ik heb een dubbel gevoel.
Aardig doordacht verhaal, maar ja, de breedvoerige tekst.
Ik heb er niet echt van genoten. Ik kwam er met moeite door heen. Ik aarzel, een of twee sterren. Toch maar een ster. Het spijt me.
PS. Wat ik niet begrijp dat 4 lezers vijf sterren geven en 9 lezers slechts een ster. Je zou eerder het omgekeerde veronderstellen.
Ik heb desondanks met moeite de roman uitgelezen. Ik heb een dubbel gevoel.
Aardig doordacht verhaal, maar ja, de breedvoerige tekst.