Goeie aanvulling op de Helen Grace serie!
Twee kleine visjes zijn 2 novella's over helen grace!
Novella 1: alles in de wind gaat over wat er gebeurde met Helen na wat ze thuis had meegemaakt het is aan te raden deze novelle te lezen na iene miene mutte want hierin kom je te weten wat er in het verleden is gebeurd, en sluit alles in de wind goed op aan.
Novella 2: schuitje varen gaat over Helen haar eerste zaak! Ik begreep dat deze het beste is om te lezen na boek 9, maar dit heb ik niet gedaan en heb ook niet het idee hem te vroeg gelezen te hebben aangezien ik nu pas bij boek 4 ben om verder te gaan lezen!
Ik vind dit boekje een goede aanvulling op de serie, je krijgt hierdoor meer begrip voor Helen en snapt haar ook beter in de keuzes die ze maakt aangezien ze in de boeken best mysterieus is.
Een dikke 4,5 ⭐️ ik heb echt heel erg genoten.
Een dikke 4,5 ⭐️ ik heb echt heel erg genoten.