boeiend, maar doorzetten

raissa-van-hoeck 02 maart 2021
Het verhaal dat Obama heeft neergeschreven heeft mij weten te bekoren. Mijn kijk op (wereld)politiek is enorm verbreed. Soms is het doorzetten, er komen hele lange beschrijvingen in voor wanneer hij naar landen afreist om politieke kwesties te behandelen.
Een aanrader voor mensen die geïnteresseerd zijn in (Amerikaanse) politiek en met een open geest in het leven staan. Dat Obama schrijft: hij hoopt dat zijn presidentschap ervoor heeft gezorgd dat jonge kinderen opgroeien met het beeld dat een zwart iemand ook aan het hoofd van de wereld kan staan, niet vreemd of raar is. Iets wat eigenlijk niet vernoemd zou moeten worden, want dat maakt allemaal geen snars uit.

Meer recensies van raissa-van-hoeck