Een heerlijke novelle met humor en diepgang!

Readertje 27 oktober 2024
Wat een heerlijk verhaal! "Met de stroom mee" van Sonja van Strien is een boek dat je moeiteloos meeneemt op een onvergetelijke reis. De stijl van Van Strien is verfrissend en aanstekelijk, en de humor die door het verhaal heen sijpelt, maakt het lezen een waar genot.

De hoofdpersoon, Zoë, is een personage waar je onmiddellijk om geeft. Haar avonturen zijn zowel herkenbaar als hilarisch, en de spannende wendingen zorgen ervoor dat je constant nieuwsgierig blijft naar hoe het verdergaat. Elke pagina smaakt naar meer.

Wat het extra knap maakt, is dat Van Strien erin slaagt om een diepere boodschap te verwerken in deze novelle. De thema’s van zelfontdekking en het volgen van je eigen weg worden op een prachtige manier belicht zonder dat het geforceerd aanvoelt.

Sonja van Strien is een auteur om in de gaten te houden, en ik kan niet wachten om meer van haar werk te lezen. Dit boek is een absolute aanrader voor iedereen die houdt van een meeslepende en luchtige leeservaring met een betekenisvolle ondertoon. Een echte parel!

Meer recensies van Readertje

Tegenpolen trekken elkaar aan in deze heerlijke roadtrip-roman boordevol humor en romantiek. Nu te vinden in jouw favoriete boekhandel.