Rauwe rouw

Richard1957 10 maart 2024
Zeer persoonlijke en gevoelige ervaring, een emotionele rollercoaster, en een onvergetelijke beleving van een oneerlijke en ongelijke strijd. Zowel de onbegrensde liefde als de diep ervaren woede vechten om leven en dood. Als lezer aanschouw je de gevoelige en soms pijnlijke omstandigheden en zie je hoe het leven tussen de vingers glipt. Is het begrijpelijk of juist niet? Een eerlijk boek over de machteloosheid, liefde maar ook onbegrip en zelfs verbazingwekkende omstandigheden. Lief en leed, vastgelegd en een experience. Rauw, beter, treffender had de titel niet kunnen zijn.
Dit prachtig, maar ook confronterend geschreven boek van een aan den lijve ondervonden ervaring in een heel kort tijdsbestek laat de betrekkelijkheid van het leven zien, de zinloosheid, maar ook het onvermijdelijke van de dood. Een eerlijke weergave van een omstandigheid die een ieder van ons, vroeg of laat, zal meemaken.

Meer recensies van Richard1957