Must read
Roos Latuheru is de nieuwe politiechef in Zeeland. Ze heeft een interessant team dat je al lezend steeds beter leert kennen.
In de proloog wordt je al direct meegesleept in het verhaal van de eerste hardloopster, die aan de rand van Vlissingen overvallen wordt door een man op een fiets. Daarmee heeft Roos haar eerste grote zaak te pakken. Al snel volgt een tweede slachtoffer. Zij wordt bruut vermoord. De verdachte op de fiets is echter onvindbaar. Daardoor neemt de druk op het politieteam toe. Want wanneer valt het volgende slachtoffer? Gelukkig is er een studente die aan de dader is ontsnapt. Zij kan het team het een en ander vertellen.
De spanning nam snel toe en ik kon niet stoppen met lezen. Uiteindelijk was de plot onverwacht. Daar hou ik van! Duivelskruid is het eerste boek van de serie Een Zeeland thriller en een must read. De schrijfstijl is ook erg fijn en het verhaal las enorm vlot. Ik heb er van genoten!