Een perfect romcom slow burn!

rosesbookshelfs rosesbookshelfs
22 mrt 2023

Maggie Moore is een 26 jarige, roodharige geschiedenis freak en ze woont op een wel heel bijzondere plek. De Tower of London! Hier woont zij samen met haar vader, een Beefeater. Maggie weet alles over de geschiedenis van de Tower of London en zou dolgraag een baan als tour guide willen, maar in plaats daarvan zit ze achter de kassa in haar eigen kleine hokje. Maggie is onhandig en daarom gebeuren haar vaak de gekste en ongemakkelijkste dingen. Haar collega’s lachen haar constant uit en ze heeft een verschrikkelijke baas die Maggie altijd in de weg zit. Helaas heeft ze haar prins op het witte paard ook nog niet gevonden. Totdat ze op een dag Freddie tegen het lijf loopt. Na hun botsing kijkt ze haar ogen uit als ze naar haar werk loopt en Freddie de wacht ziet houden als Royal Guard. Ze is vastbesloten om meer contact te krijgen met hem, maar dit gaat nog niet zo makkelijk. Freddie is getraind om stil te staan en geen oogcontact te maken met wie dan ook.
Falling hard for the royal guard is een slow burn romance met erg veel comedy. Dit is het eerste boek van Meghan Clawson. Meghan schrijft super leuk en ik heb hardop gelachen tijdens het lezen! Daarnaast vond ik het boek zelfs nog leuker toen ik erachter kwam dat Meghan zelf in de Tower of London heeft gewoond!
Ik heb heel erg genoten van het verhaal. Het is grappig, emotioneel, romantisch en origineel. Maggie is een super leuk hoofdpersonage en de groei die ze maakt door het boek heen is realistisch en leuk om over te lezen. Ze maakt veel grappige en ongemakkelijke dingen mee maar ze komt hier altijd goed uit. De omgeving waarin het verhaal wordt verteld is origineel en niet veel mensen zouden deze omgeving zo goed tot leven kunnen brengen. Door alle details die Meghan vertelt krijg je echt een inkijk in de Tower of London. Freddie is een leuk personage en de scènes van Maggie en Freddie waren erg schattig. Ik voelde tijdens het lezen dat ik graag nog meer van ze samen wilde en ik denk dat dit ook best nog meer had gemogen. Ik miste af en toe de echte connectie tussen hun twee nog wel. Naar mijn mening kwam Freddie in het begin van het boek niet zo heel veel voor, waardoor ik de opbouw naar dat ze elkaar stiekem wel leuk vonden misten. Op het einde voelde ik de connectie tussen hen veel meer! Alle andere Royal Guards die er in voor komen vond ik echt geweldig. Ze zijn super leuk om over te lezen en ik vond het vooral erg leuk hoe zij Maggie hielpen om uit haar schulp te kruipen en op zoek te gaan naar de liefde. Zij stonden altijd achter Maggie en voelden aan als oprechte vrienden.
Dit boek is een echte aanrader en ik kan niet wachten totdat Meghan een nieuw boek schrijft!

Meer recensies van rosesbookshelfs