Levensecht perfectionistisch
Jade Vening heeft een zalige schrijfstijl, met originele woordkeuze en humor. Ik geniet van haar talent en kijk elke keer uit naar het volgende boek van haar hand.
Dit deel uit de serie draait om Roos die graag álles in het leven plant en er al achter is dat dat niet altijd kan. Dat ze daarmee toch weer bijna haar eigen 'en ze leefden nog lang en gelukkig' met Alex verspeeld, is het plot van dit verhaal.
Een fijn boek, zeer de moeite waard, maar in mijn ogen de minste tot nu toe. Dat ligt niet aan Jade of de humor die ze tussen de regels verweefd, maar aan het enorme getwijfel van Roos. Ik heb haar meermaals een schop onder haar komt willen verkopen; ze is zo anders dan ik dat ze me af en toe irriteerde. Kennelijk levensecht geschreven...dus een compliment aan de auteur!