Prachtige muzikale serie Rock & Flirt

Riet Houtepen Riet Houtepen
17 mrt 2023

Met dit laatste deel heeft Kristie Raaijmakers de hoge verwachtingen helemaal waar gemaakt.
Ook dit deel laat je vele uurtjes genieten en zorgt ervoor dat je als lezer van Jeff, Ruud, Johan en nu ook Tim gaat houden.
Met het verhaal van Mirna zie je dat je verdriet heel diep kunt wegstoppen en door kunt gaan met je leven, maar dat vroeg of laat het rouwproces wel komt. Ook Noah speelt een leuke rol met humor waar ik met een glimlach van kon genieten.
In alle vier de delen speelt muziek een belangrijke rol. Niet alleen door de bandleden van Misty Figures, maar vooral ook door de playlist die bij ieder boek past. Door de muziek bij het boek te luisteren, krijgt het verhaal nog meer diepgang. Ook van de muziek erg genoten!
Ik hoop dat deze vierdelige serie in paperback uitgegeven gaan worden, want dan zal ik alle 4 de boeken zeker kopen en herlezen!
Kristie, ik hoop dat je nog vele mooie verhalen voor ons lezers mag schrijven, ik heb echt ontzettend genoten! Het boek krijgt van mij alle sterren die er zijn.

Meer recensies van Riet Houtepen