Boeiend, met veel plezier gelezen
Een boeiend boek waarvan ik eerst niet helemaal wist wat ik ervan moest verwachten, maar wat mij juist prikkelde om het te gaan lezen. En dat heb ik met heel veel plezier gedaan.
Bas Ragas heeft veel vragen over de Bijbelse verhalen en stelt deze aan predikant-theoloog Ad van Nieuwpoort. Zowel per brief en tijdens ontmoetingen, en deze worden ook beschreven. De combinatie van deze gesprekken en de verhalen leest erg prettig.
Met mijn weinige bijbelkennis had ik uiteraard wel eens iets gehoord over het Oude en het Nieuwe Testament, over David en Goliath, Adam en Eva, of Mozes die de Rode Zee splijt. Fijn om in dit boek over deze verhalen meer te lezen. En ook te zien welke vragen Bas heeft (en die ik zelf ook wel had). Zoveel thema's die ook weer terugkomen.
Of je nu wel gelovig bent of niet, dit boek is naar mijn mening voor iedereen.
Of je nu wel gelovig bent of niet, dit boek is naar mijn mening voor iedereen.