Ik ben verkocht πŸ˜‰

Sarahstocke Sarahstocke
14 mrt 2026

πŸ“– verkocht ~ sofie cloet

Ik heb de auteur, Sofie Cloet leren kennen dankzij Instagram.
Een vlaamse auteur afkomstig uit Brugge.
Ik zag een post over haar 3 komende boeken die ze gaat uitbrengen. Ja, je leest het goed! 3🀩 Dus voor de liefhebbers, we weten dat er al meerdere verhalen onderweg zijn voor de rode oortjesπŸ˜‰πŸ˜„

Ik heb net haar allereerste uitgave gelezen. Verkocht van de reeks Brugse Liefde.
Wat een leuke steamy romance is dit. 😍
Het verhaal is uit een dubbele point of view geschreven. Wat het fijn maakt om beide personages hun beleving te lezen.
Je leert zowel de ambitieuze makelaar Nora kennen. Die na een mislukte relatie, gelukkig alleen door het leven gaat. Maar uiteindelijk begint te beseffen dat ze toch wat warmte in haar leven mist.

En natuurlijk leren we Andreas kennen.
Een selfmade miljonair die een hele rugzak heeft meegekregen in zijn leven.
Met een lichaam dat duidelijk het resultaat is van dagelijkse workouts. Hij straalt zelfvertrouwen uit en weet maar al te goed dat hij er goed uitziet β€” een man die moeiteloos aandacht trekt wanneer hij een ruimte binnenkomt.

De ideale personages om in je leeshoekje/ zetel te ploffen en te genieten van hun verhaal.
Hoe ze elkaar leren kennen, de aantrekkingskracht die je al snel ontdekt.
Maar ook wat deze β€˜rugzak’ van Andreas inhoud en wat dit teweeg brengt in hun (zei ik al..?πŸ˜‰) steamy romance.

Dit verhaal gaf me een lach op mijn gezicht, de rode oortjes en de spanning die je zoekt in een boek.
Ik geef het een
⭐️⭐️⭐️⭐️